Mr. Albert Vijftigschild

albert vijftigschild 2 Albert Vijftigschild is meer dan 25 jaar als advocaat werkzaam.

Het meest actief is hij in de civiele hoek en wel de procespraktijk. Te denken valt aan het incasseren van vorderingen voor bedrijven en instellingen en huurincasso's. Het maken van dagvaardingen en het opstellen van andere processtukken zijn activiteiten die hij graag doet. In civiele procedures moeten partijen vaak zelf op de rechtbank verschijnen. Mr Vijftigschild bereidt zijn clientèle graag goed en grondig voor en staat hen ook tijdens de zitting met raad en daad terzijde.

Daarnaast heeft Mr Vijftigschild zich altijd bezig gehouden met het familierecht. In het bijzonder echtscheidingen en alimentatieverzoeken. Mr Vijftigschild doet niet aan mediation, maar dat neem niet weg dat er zich geregeld zaken aandienen, waarbij partijen weten wat zij willen en voor een redelijk tarief een eerlijk advies krijgen en zonder poespas snel en vakkundig met hun echtscheiding geholpen worden.

De laatste jaren is Mr Vijftigschild ook actief als boek 1 B.W. curator en bewindvoerder. U kunt hem voor dergelijke zaken niet rechtstreeks benaderen.

Het uurtarief van Mr Vijftigschild bedraagt € 150,00 per uur exclusief de BTW. Een bepaald deel van de praktijk wordt besteed aan gefinancierde rechtshulp. U kunt zich bij het juridisch loket laten verwijzen middels een zogeheten diagnosedocument. Voor meer informatie kunt u de site RVR.org raadplegen. Let u er op dat bij gefinancierde zaken er meestal sprake is van een eigen bijdrage. Mr Vijftigschild kent geen gratis kennismakingsgesprek.