Mr. Erik Schuijlenburg

erik-schuijlenburg.jpgErik Schuijlenburg is sinds 1995 werkzaam als advocaat, eerst op advocatenkantoren in Leiden en Zoetermeer en per eind 2011 bij Damlaan Advocaten.

Erik Schuijlenburg verleent sinds jaar en dag rechtskundige bijstand aan particulieren en bedrijven. U kunt bij hem uitstekend terecht voor juridisch advies en bijstand in procedures op het gebied van het familierecht (waaronder echtscheidingen, alimentatiekwesties, omgang- en gezag), arbeidsrecht (ontslag, loonvorderingen), strafrecht (waaronder ook jeugdstrafrecht) en het algemene civiele recht (b.v. zaken op het gebied van het verbintenissenrecht en bijstand in schuldsaneringszaken).

Mr Schuijlenburg behandelde al talloze zaken op deze gebieden en is dan ook wat men noemt ‘door de wol geverfd’.
Bijzonder is dat mr Schuijlenburg behalve op betalende basis van meet af aan ook rechtsbijstand verleent op basis van subsidie van de overheid (“Pro Deo”).

Neem vrijblijvend contact op en informeer naar de mogelijkheden!
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Rechtsgebiedenregister van de NOvA
De heer mr. E.J.W. Schuijlenburg heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:
•    Algemene praktijk: burgerlijk recht, bestuursrecht en strafrecht
•    Arbeidsrecht
•    Personen- en Familierecht: echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen, ouderschap- en erkenning
•    Strafrecht: jeugdstrafrecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.